El Barça cau a Manchester

Amb doblet de Ilkay Gundogan i un altre gol de Bruyne el Manchester City va derrotar 3-1 Barcelona al Etihad Stadium. El City es rescabala de la golejada soferta al Camp Nou amb una actuació brillant davant un Barcelona que va estar molt lluny de la seva millor versió, i deixa d’estar invicte a la Champions.

La ‘Pulga’ va obrir el marcador al 21, però Gundogan va fer el 1-1 al 39. A la segona meitat els Citizens van ser superiors i van segellar el seu triomf gràcies al belga Kevin De Bruyne (51) i el segon del migcampista de la Mannschaft (74).

Encara líder del grup

Amb aquest resultat el Barcelona segueix liderant el grup C amb 9 punts, però va desaprofitar l’oportunitat d’aconseguir la classificació matemàtica. El City, que va venjar la seva derrota per 4-0 al Camp Nou fa dues setmanes, és segon amb 7 punts.

Al Etihad Stadium el duel entre aquests dos candidats al títol continental va tenir tres fases ben diferenciades. Una arrencada en què els dos equips es van neutralitzar, una etapa de domini blaugrana després del gol de Messi, en el qual el campió espanyol va poder sentenciar el partit, i la definitiva resurrecció del City, després del gol de Gundogan.

Luis Enrique: «Ara es podrien parlar de moltes claus. És cert que hem fet 40 minuts d’escàndol amb moltes oportunitats de gol i just en aquest moment hem comès un error clau i hem tingut cinc minuts dolents i una segona part en la qual hem acumulat una infinitat d’errors en la transició de pilota. Ells tenen jugadors de qualitat. això és la vida, això és així. això no és una màquina que prems la pilota i surt una coca-cola. Hem fet inicis i el gol ve de una falta que podria ser evitable. Però ens ha costat molt. Si un amb 0-1 al minut 40 apaga la televisió no es creuria aquest resultat. en aquest partit no es perdonen els errors. Cal aixecar-se i continuar «.